Vit gräsand – White mallard

Mallards are available in several different colors, but white mallards are quite unusual, at least wild. When I was in Solvesborg this weekend, I photographed this white mallard who has tame duck in the genes.

Gräsänder finns i flera olika färger, men vita gräsänder är rätt ovanliga, iallafall vilda. När jag var i Sölvesborg i helgen fotade jag den här vita gräsanden som har tam-anka i generna. 

Klicka på bilderna för att se dem i större storlek-Click on the images to see them in larger size.

Vit gräsand-White mallard.
Vit gräsand-White mallard.
Vit gräsand-White mallard.
John Jonasson

Om John Jonasson

Jag är en hobbyfotograf som främst tycker om att vara ute i naturen. Jag fotar även mycket annat såsom människor i sin naturliga miljö. Med min bästa kompis, Åke Nilsson, har jag denna bloggen tillsammans med. I am a hobby photographer who mostly likes to be out in nature. I also shoot much more like people in their natural environment. With my best friend, Åke Nilsson, I have this blog together with.

10 Svar på “Vit gräsand – White mallard”

Comment