Utsikt från Balsberget – View from Bals mountain

Today I was out for the first time in 3 days. Last Wednesday night I bought a pizza with shrimp and mussels. At night at half past two, I woke up feeling very bad. I vomited for several hours and could barely get up in 2 days. Today I feel better so I took and drove to Bals mountain. It is a distance to walk almost 2 km, 1.4 miles straight up to the viewpoint. That’s where I took this panorama.

Idag var jag ute för första gången på 3 dagar. I Onsdagskväll köpte jag en pizza med räkor och musslor. På natten klockan halv 2 vaknade jag och mådde jättedåligt. Jag spydde i flera timmar och kunde knappt resa mig på 2 dagar. Idag mår jag bättre så jag tog och körde till Balsberget. Det är en sträcka på nästan 2 km rakt upp till utsiktsplatsen. Där tog jag det här panoramat.

Klicka på fotot för att se det i större storlek-Click on the photo to see it in larger size.

Utsikt från Balsberget.
John Jonasson

Om John Jonasson

Jag är en hobbyfotograf som främst tycker om att vara ute i naturen. Jag fotar även mycket annat såsom människor i sin naturliga miljö. Med min bästa kompis, Åke Nilsson, har jag denna bloggen tillsammans med. I am a hobby photographer who mostly likes to be out in nature. I also shoot much more like people in their natural environment. With my best friend, Åke Nilsson, I have this blog together with.

14 Svar på “Utsikt från Balsberget – View from Bals mountain”

 1. ProfilbildAnita

  Oj, förstår att du inte mått bra alls. Har missat en hel del under mitt uppehåll med bloggen. Skönt att du mår bättre och bilden du visar är helt fantastisk, vilken vy!!!! Dramatisk dessutom med så mycket av himlen som är med. Väldigt snyggt.

  Svara
 2. ProfilbildJag

  Här stjäl jag Anitas komplimanger rakt av, jättevacker bild. Du är en mästare på panorama!
  Det lät ju inte alls roligt att du blev så sjuk av en pizza, skönt att höra att du är på benen igen.

  Svara
 3. Profilbildmelkerlarsson

  Väldigt fin bild och skippa musslor och räkor samt andra känsliga livsmedel på pizzor i fortsättningen. Gillar såväl musslor som räkor på pizza, men det tar jag bara på mina egna hemlagade pizzor, förvaringen av dessa ingredienser på pizzerior är under all kritik, dessutom är det låg omsättning på dessa ingredienser jämfört med ost och skinka.

  Svara
 4. Profilbildourlittleredhouseblog

  Maybe the fish was bad. You could have gotten food poisoning. My daughter had food poisoning from bad meat one time and ended up at the hospital, she was okay but got sick for a couple of days. Glad you are feeling better. My husband stays away from shrimp now because once he ate a bunch in Mexico and got really sick. He can’t even tolerate me eating pickled herring. Great photo.

  Svara
 5. ProfilbildKristallina

  Vad bra att du mår bättre. Det är allt annat än kul. Tror Melker har rätt. Ska också tänka på det.
  Underbart panorama med en fantastisk himmel.

  Svara
 6. Profilbildlindasschaub

  I’m wondering if you had food poisoning – you’ve had quite the year John. But you got some beautiful pictures here … the clouds are puffy and interesting-looking swirls.

  Svara

Comment