Tallen i Åhus – Pine trees in Ahus

Today my friend, Johan, put a picture of the “world famous” pine in Ahus, just outside Kristianstad. I was there with the photo club just under 3 years ago and photographed it in the evening. The pine is a classic motif and, according to me, like a bonsai tree. My buddy Johan take many beautiful picture, check his Facebook!

Idag så lade min kompis, Johan, ut en bild på den “världsberömda” tallen i Åhus, strax utanför Kristianstad. Jag var där med fotoklubben för knappt 3 år sedan och fotade den på kvällen. Tallen är ett klassiskt motiv och, enligt mig, liknar ett bonsai träd. Min kompis Johan tar många vackra foton, kola hans Facebook!

 

Tall vid Åhus strand vid kantarellen
Tall vid Åhus strand vid kantarellen
Tall vid Åhus strand vid kantarellen
John Jonasson

Om John Jonasson

Jag är en hobbyfotograf som främst tycker om att vara ute i naturen. Jag fotar även mycket annat såsom människor i sin naturliga miljö. Med min bästa kompis, Åke Nilsson, har jag denna bloggen tillsammans med. I am a hobby photographer who mostly likes to be out in nature. I also shoot much more like people in their natural environment. With my best friend, Åke Nilsson, I have this blog together with.

17 Svar på “Tallen i Åhus – Pine trees in Ahus”

Comment