Svartvita bilder på Listerlandet

När jag är ute har jag alltid min lilla kamera med mig. Jag tycker om att ta foton i svartvitt och nu när det är vinter finns det inte så många färger. är är några foton jag har tagit.

Havet på Lister i Sölvesborg.

Träd.

Träd vid havet.

Träskmark

Åke Nilsson

Om Åke Nilsson

Jag är en hobby fotograf som tycker om gatufotografering. Även gamla byggnader och naturen tycker jag mycket om att fotografera. Förutom min Canon, EOS 60D har jag en liten Fuji som jag alltid har med mig i fickan. Den är perfekt för att fotografera människor och andra objekt som är ganska nära. I am a hobby photographer who likes street photography. Even old buildings and nature, I think much about photographing. In addition to my Canon, EOS 60D, I have a small Fuji that I always carry in my pocket. It's perfect for photographing people and other objects that are quite close.

10 Svar på “Svartvita bilder på Listerlandet”

Comment