Sölvesborgs bro – Solvesborg Bridge

Today I drove to my old hometown, Solvesborg. I drove there because it is a summer festival but there were hardly any people when I arrived, at 5pm! Way too early! But I didn’t want to wait until the evening after a work day.

But I photographed the Solvesborg bridge, among other things! It is Europe’s longest walk and cycle bridge! Not only that, it is named one of the eleven most spectacular bridges in the world! Sure it is beautiful, but I did not take photos of the entire bridge, just the arch bridge which is wonderfully beautiful!

Idag körde jag till min gamla hemstad, Sölvesborg. Jag körde dit för att det är en sommarfestival men det var knappt några folk när jag kom, klockan 5! Alldeles för tidigt! Men jag ville inte vänta tills kvällen efter en jobbardag.

Men jag fotade bland annat Sölvesborgs bron! Den är Europas längsta gång och cykelbro! Inte bara det, den är utsedd till en av de elva mest spektakulära broarna i världen! Visst är den vacker, men jag tog inte foton på hela bron, bara bågbron som är underbart vacker!

Klicka på bilderna för att se dem i större storlek-Click on the images to see them in larger size.

Första delen är en bågbro-The first part is an arch bridge.
Välkommen till bron!-Welcome to the bridge!
Sölvesborgs bågbro-Solvesborg arch bridge.
Sölvesborgs bågbro-Solvesborg arch bridge.
John Jonasson

Om John Jonasson

Jag är en hobbyfotograf som främst tycker om att vara ute i naturen. Jag fotar även mycket annat såsom människor i sin naturliga miljö. Med min bästa kompis, Åke Nilsson, har jag denna bloggen tillsammans med. I am a hobby photographer who mostly likes to be out in nature. I also shoot much more like people in their natural environment. With my best friend, Åke Nilsson, I have this blog together with.

13 Svar på “Sölvesborgs bro – Solvesborg Bridge”

Comment