Pride 2019 Kristianstad – The entry

Since the Pride festival began three years ago, I have been there and photographed. If you are a gay, transvestite, or “regular” then it is a wonderful party! I have never seen any of the same sex “hanged” “. I think most of it is a party for everyone. Anyway, I have to tell a story from last year.” I sat at a table with 5-6 lesbians and had a discussion with a beautiful lesbians that I also think also liked guys. I happened to saw, “If you had been with a real man so …” One of the lesbians got fucked mad at me! I Don’t say what she said to me, but she won’t hit me at all! ??? More will come later tonight.

Sedan Pride festivalen började för tre år sedan har jag varit där och fotograferat. Om man är homosexuell,, transvestit,  eller “vanlig” så är det en underbar fest! Jag har själv aldrig sett några av samma kön “hånglat””. Jag tror mest det är en fest för alla. Iallafall så måste jag berätta en historia från förra året. “Jag satt vid ett bord med 5-6 flator och hade en diskussion med en vacker flata som jag tror även gillade killar. Jag råkade såga, “om du hade varit med en riktig man så…” En av flatorna blev jävligt arg på mig! Ska inte säga vad hon sa till mig, men hon ska slog inte mig iallafall! ??? Mer kommer senare ikväll.

Intåget till tivoliparken-The entrance to the tivoli park..

Intåget till tivoliparken-The entrance to the tivoli park..

Intåget till tivoliparken-The entrance to the tivoli park..

Intåget till tivoliparken-The entrance to the tivoli park..

Intåget till tivoliparken-The entrance to the tivoli park..

Intåget till tivoliparken-The entrance to the tivoli park..

John Jonasson

Om John Jonasson

Jag är en hobbyfotograf som främst tycker om att vara ute i naturen. Jag fotar även mycket annat såsom människor i sin naturliga miljö. Med min bästa kompis, Åke Nilsson, har jag denna bloggen tillsammans med. I am a hobby photographer who mostly likes to be out in nature. I also shoot much more like people in their natural environment. With my best friend, Åke Nilsson, I have this blog together with.

Ett svar på “Pride 2019 Kristianstad – The entry”

Comment