Panorama över Kristianstad – Panorama of Kristianstad

When I was at Lillo a few days ago and photographed, I couldn’t resist taking a panorama too. Here you see the three “landmarks”. The thermal power plant, the water tower and the church.

När jag var vid Lillö för ett par dagar sedan och fotade, kunde jag inte motstå att ta ett panorama också. Här ser man de tre “landmärkena”. Värmekraftverket, Vattentornet och kyrkan.

Klicka på fotot för att se det i större storlek-Click on the photo to see it in larger size.

 

Panorama över Kristianstad-Panorama of Kristianstad
John Jonasson

Om John Jonasson

Jag är en hobbyfotograf som främst tycker om att vara ute i naturen. Jag fotar även mycket annat såsom människor i sin naturliga miljö. Med min bästa kompis, Åke Nilsson, har jag denna bloggen tillsammans med. I am a hobby photographer who mostly likes to be out in nature. I also shoot much more like people in their natural environment. With my best friend, Åke Nilsson, I have this blog together with.

4 Svar på “Panorama över Kristianstad – Panorama of Kristianstad”

Comment