Övergivet hus – Abandoned house.

When I was out driving yesterday, I saw this abandoned house. I recognized it because I saw it a couple of years ago. No one has lived here for many years, much was overgrowth. But the house itself has done well, but it is probably because it is protected from the sun by all vegetation.

As always when I see an abandoned house comes the thought, why is it abandoned? How long has it been abandoned?

När jag var ute och körde igår såg jag det här övergivna huset. Jag kände igen det för jag har sett det för ett par år sedan. Här har ingen bott på många år, mycket var igenväxt. Men själva huset har klarat sig bra, men det är nog för att det skyddas från solen av all växtlighet.

Som alltid när jag ser ett övergivet hus kommer tanken, varför är det övergivet? Hur länge har det varit övergivet?

Huset sett från vägen-The house seen from the road.
Genom denna dörr har ingen gått på många år-Through this door no one has gone for many years.
Fönstren igenväxta-The windows are overgrown.
Den gamla ladan-The old barn.
Gaveln på ladan är helt överväxt-The gable on the barn is completely overgrown.
John Jonasson

Om John Jonasson

Jag är en hobbyfotograf som främst tycker om att vara ute i naturen. Jag fotar även mycket annat såsom människor i sin naturliga miljö. Med min bästa kompis, Åke Nilsson, har jag denna bloggen tillsammans med. I am a hobby photographer who mostly likes to be out in nature. I also shoot much more like people in their natural environment. With my best friend, Åke Nilsson, I have this blog together with.

7 Svar på “Övergivet hus – Abandoned house.”

 1. ProfilbildKristallina

  Det är verkligen synd att hus bara rasar ihop och ingen ta hand om dem. Hade jag ordentligt med pengar skulle jag kunna tänka mig att renovera ett sånt hus.

  Svara
 2. Profilbildlindasschaub

  It would be interesting for you to find out the history and if it is for sale – I think it would be a fun place for a photographer to hang out, if not live in it.

  Svara
 3. ProfilbildAngelilie

  I really like your blog. A pleasure to come stroll on your pages. A great discovery and a very interesting blog. Fascinating and beautiful. I come back to visit you. Do not hesitate to visit my universe. See you soon 🙂

  Svara

Comment