Om oss

Skrevs den av

Vi på The Photo Bloggers, Fotobloggarna, är två fotografer som har fotograferat i några år. Vi är bägge från samma stad, Sölvesborg, men John, flyttade till Kristianstad år 2002 för rehabilitering av ett svårt diskbråck. Både John, och Åke har känt varandra hela livet och växt upp i samma område i den lilla staden, Sölvesborg. De är bästa vänner och umgås ganska ofta med tanke på att vi bor cirka 40 km ifrån varandra. Båda har, som de flesta, både likheter och olikheter.

Om Åke Nilsson

Åke, som är pensionerad, är en mycket aktiv fotograf som tycker mycket om gatufotografering Han har, förutom sin Canon systemkamera, även en liten kamera, Fujifilm. Den har han alltid med sig när han lämnar hemmet. Åke tycker även mycket om att fotografera djur och natur och det mesta som är intressant. Åke bor en lite bit utanför Sölvesborg, på landet, så han har nära både till naturen och havet.

Åke Nilsson.

Om John Jonasson

John är främst en hängiven naturfotograf men som tycker om att fota allt! Förutom att fotografera tycker han om att göra inlägg på den gemensamma bloggen Åke och John har tillsammans. Han tycker lika mycket om att pyssla med bloggen och göra inlägg som att fotografera och redigera foton. Att göra inlägg på bloggen är Johns och Åkes största olikhet, eftersom Åke inte är intresserad av att blogga. Eftersom John arbetar heltid blir det inte så mycket tid på senhöstar och vintrar för att fotografera. Men han har ett stort fotoarkiv som han visar upp i sina inlägg.

John Jonasson.