Nyårsraketer – New Year rockets

On New Year’s Eve night I was on the big square here in Kristianstad. Here people gather to launching their rockets, but also the municipality organizes new year rockets. I took many photos when the rockets exploded in a cascade of different colors over the dark sky. But it is not as easy as you can believe. I took a total of almost 350 photos and only a handful got pretty good. Here are some of them.

I had the photo stand with me, something I didn’t need! The rockets went so fast that I had plenty to do without the stand.

På nyårsaftons natt var jag på stora torg här i Kristianstad. Här samlas folk för att skjuta upp sina raketer, men även kommunen anordnar nyårsraketer. Jag tog många foton då raketerna exploderade i en kaskad av olika färger över den mörka himlen. Men det är inte så lätt som man kan tro. Jag tog sammanlagt nästan 350 foton och bara en handfull blev hyfsat bra. Här är några av dem.

Jag hade fotostativet med mig, något jag inte hade behövt! Raketerna gick så snabbt att jag hade fullt upp med att hinna med utan stativet.

Klicka på fotona-Click on the photos


Nyårsraketer-New Year rockets.
Nyårsraketer-New Year rockets.
Nyårsraketer-New Year rockets.
Nyårsraketer-New Year rockets.
Nyårsraketer-New Year rockets.
Nyårsraketer-New Year rockets.
Nyårsraketer-New Year rockets.Här är stora torg-Here is the big square.

John Jonasson

Om John Jonasson

Jag är en hobbyfotograf som främst tycker om att vara ute i naturen. Jag fotar även mycket annat såsom människor i sin naturliga miljö. Med min bästa kompis, Åke Nilsson, har jag denna bloggen tillsammans med. I am a hobby photographer who mostly likes to be out in nature. I also shoot much more like people in their natural environment. With my best friend, Åke Nilsson, I have this blog together with.

15 Svar på “Nyårsraketer – New Year rockets”

  1. Profilbildlindasschaub

    Very beautiful John – some look like flowers, like dandelions when they have gone to seed. I believe you took that many pictures – you think it will explode, take a shot, it doesn’t, then it does and you were tapping your foot waiting for the next rocket to go off. 🙂

    Svara

Comment