Näsby fält – Nasby field

In midsummer morning I was out on Nasby field and took this panorama. 12 HDR images with 3 exposures in each photo.

På midsommarförmiddagen var jag ute på Näsby fält och tog det här panoramat. 12 HDR bilder med 3 exponeringar i varje foton.

Click on the photo to see it in larger size-Klicka på fotot för att se det i större storlek.

Näsby fält-Nasby field

John Jonasson

Om John Jonasson

Jag är en hobbyfotograf som främst tycker om att vara ute i naturen. Jag fotar även mycket annat såsom människor i sin naturliga miljö. Med min bästa kompis, Åke Nilsson, har jag denna bloggen tillsammans med. I am a hobby photographer who mostly likes to be out in nature. I also shoot much more like people in their natural environment. With my best friend, Åke Nilsson, I have this blog together with.

9 Svar på “Näsby fält – Nasby field”

Comment