Min nya stol – My new chair

I have now been home from work for four weeks. I have visited the emergency 3 times, the care centers once, but not received help. My problem/ illness is that I am so extremely tired. Could sleep 24 hours a day. The few times I felt so clear that I was able to drive, I bought food.

I force myself to sit up in front of the computer where I have found a strategy game that is fun and expands the time. The problem is my hernias. Yesterday morning I could barely get up from the couch for my aches in the back. I got an idea, I bought a gaming chair! It is excellent for the back, but a problem came, my table is far too low so I have to sit leaning forward. It is important that I sit straight with my back

So today I will buy myself a data table to put on the gable on the couch table. That it might look stupid, I don’t care about that. 🙂 Should get a proper examination by a doctor about … two weeks !!! How is health care in Sweden? Here is my new chair I’m so pleased with.

Jag har  nu varit hemma från jobbet i fyra veckor, Jag har besökt akuten 3 gånger, vårdcentren en gång, men inte fått hjälp. Mitt problem/sjukdom är att jag är så oerhört trött. Skulle kunna sova 24 timmar om dagen. De få gånger jag känt mig så pass klar att jag kunnat köra bil har jag köpt mat.

Jag tvingar mig att sitta uppe framför datorn där jag funnit ett strategispel som är roligt och fördriver tiden. Problemet är mina diskbräck. Igår morse kunde jag knappt ta mig upp från soffan för min värk i ryggen. Jag fick då e idé, jag köpte en gaming stol! Den är utmärkt för ryggen, men ett  problem kom, mitt bord är alldeles för lågt så jag måste sitta framåtlutad. Det är viktig att jag sitter rakt med ryggen

Så idag ska jag köpa mig ett databord att ha på gaveln på soffbordet. Att det kanske ser dumt ut, det bryr jag mig inte om. 🙂  Ska få en riktig undersökning av en läkare om…två veckor!!! Hur är sjukvården i Sverige? Här är min nya stol jag är så nöjd med. Ska bli bra med ett högt databord, hoppas jag.

Min nya gaming stol.
Min nya gaming stol.
John Jonasson

Om John Jonasson

Jag är en hobbyfotograf som främst tycker om att vara ute i naturen. Jag fotar även mycket annat såsom människor i sin naturliga miljö. Med min bästa kompis, Åke Nilsson, har jag denna bloggen tillsammans med. I am a hobby photographer who mostly likes to be out in nature. I also shoot much more like people in their natural environment. With my best friend, Åke Nilsson, I have this blog together with.

21 Svar på “Min nya stol – My new chair”

 1. ProfilbildJag

  Så tråkigt att du inte mår bra. Hopplöst när man är så trött att man inget orkar. Väldigt jobbigt också när man inte kan få hjälp hos läkaren när man behöver. Hoppas att gamingstolen ger dig lindring, de är säkert bra, gjorda som de är att sitta länge och bekvämt i. Snar bättring önskar jag dig!

  Svara
 2. ProfilbildAnki

  Så jobbigt du har det … krya på dig John!
  Stolen ser bra ut – kanske kan den hjälpa dig att sitta framför datorn lite mer utan alltför stor smärta.

  Svara
 3. Profilbildblomstermams

  Usch, det låter inte kul att vara så trött. Jag har en kompis som har fått diagnosen kroniskt trötthetssyndrom. Hon är också helt slut även om hon inte gjort någonting. Hur mycket hon än sover så är hon lika trött. Kanske det är något sådant du har också. Hoppas du får hjälp när du ska till läkaren nu.
  Din stol ser verkligen skön ut. En sån hade min onda rygg behövt också!

  Svara
 4. ProfilbildAnita

  Har förstått att något inte är det ska med tanke på avsaknad av dina fina inlägg med bilder. Hoppas innerligt att orsaken till din ständiga trötthet snarast hittas och att du inom kort sprudlar av energi och mår bra igen. Tycker att dina symptom borde ha klargjorts för längesen men vet inte hur sjukvården egentligen fungerar i Sverige idag. Önskar dig allt väl John och stolen var kanske början på stegen framåt. ?

  Svara
 5. ProfilbildChristinafotograferar

  Så tråkigt att läsa om att du inte mår bra. Har anat lite att något varit fel då du inte lagt in bilder som du brukar. Sjukvården är ju verkligen inget att skryta om nu för tiden. Tråkigt att det ska ta sådan tid och att man måste kämpa så mycket för att få hjälp och diagnoser. Gick själv med fel diagnos i 15 år så jag vet vad kamp är på den fronten.

  Krya på dig och hoppas att du får en riktig diagnos och snart blir bättre. Hoppas att din stol kommer att underlätta för dig.

  Svara
 6. Profilbildlindasschaub

  Sorry to hear that two or three weeks into the work regimen after Christmas holiday and you are still exhausted. Hopefully they’ll do a thorough exam and testing and find out soon what is the problem John.

  Svara
 7. Profilbildlindasschaub

  Thought of you today when I read a story about ospreys … how are you feeling and have they found a source for your extreme fatigue John? Hoping you will be feeling spunkier soon as the weather gets nicer and a chance to explore again.

  Svara

Comment