Malmöfestivalen – Malmoe festival

Today I was at the Malmoe festival, 2 days late. I had planned to go there on Saturday when it was a lot of performances, but the weekend was not good for me. Today I finally got off! But oh what a difficult city to find! Luckily I have GPS on my mobile phone. I walked an hour before I found a pizzeria, thanks to my GPS!

These photos I took outside Malmoe Central Station on some buildings. They are taken in HDR. The first two photos are the old royal post office, built 1900-1906. Surely they built beautiful buildings in the past?

Idag var jag på Malmöfestivalen, 2 dagar försenad. Jag hade planerat att åka dit på Lördagen då det var mycket uppträden, men helgen var inte bra för mig. Idag kom jag äntligen iväg! Men oj vilken svår stad att hitta i! Tur så väl har jag GPS på min mobiltelefon. Jag gick en timme innan jag hittade en pizzeria, tack vara min GPS!

Dessa foton tog jag utanför Malmö centralstation på några byggnader. De är tagna i HDR. De två första fotona är det gamla kungliga postverket, byggt 1900-1906. Visst byggde de vackra byggnader förr i tiden?

Klicka på bilderna för att se dem i större storlek-Click on the images to see them in larger size.

Centralposthuset i Malmö-The central post office in Malmoe..
Centralposthuset i Malmö-The central post office in Malmoe..
Clarion hotel
Kanalen vid centralstationen-The chanal at the central station.
Malmö hamns fyr-Malmoe harbor lighthouse.
Partybåt i malmö kanal-Party boat in Malmoe chanal.
John Jonasson

Om John Jonasson

Jag är en hobbyfotograf som främst tycker om att vara ute i naturen. Jag fotar även mycket annat såsom människor i sin naturliga miljö. Med min bästa kompis, Åke Nilsson, har jag denna bloggen tillsammans med. I am a hobby photographer who mostly likes to be out in nature. I also shoot much more like people in their natural environment. With my best friend, Åke Nilsson, I have this blog together with.

13 Svar på “Malmöfestivalen – Malmoe festival”

 1. ProfilbildJag

  Pampig byggnad, stationshuset! De runda kupolerna lättar upp. Många fina detaljer. Fin bildserie från Malmö!

  Svara
  1. John JonassonJohn Jonasson Inläggsförfattare

   Tack så mycket!? Visst är den pampig, men andra fina byggnader var omöjligt att fotografera, de låg för nära varandra så man kunde inte få med hela byggnaderna och så var det ju mycket folk under festivalen.

   Svara

Comment