Kväll med Ben – Evening with Ben

This week is the last of my two weeks holiday during Christmas. I have just taken it easy, lying on the couch, playing computer games and watching TV. The only time I’ve left home is to shop, except yesterday. Then I had time to serve my car, and also walked a long round!

Today it is the second last day of my vacation and my quiet friend joined me. I think everyone who follows my blog knows who it is, Ben! (Ben is both a name and the name for bone in Swedish) He thought we would start a band, a new edition of the Finnish pop group, the Leningrad Cowboys, as a duo. But my hair pile is not as long as their is. Click here to view.

Ben also wanted sunglasses, but he got angry because they fell down. I explained that he had no nose that held them up. But he got angry anyway. He also wanted hair, but I explained that he was a skeleton and they have no hair. Then he went his way.

Denna vecka är den sista av mina två veckors semester under julen. Jag har mest bara tagit det lugnt, legat på soffan, spelat dataspel och tittat på tv. De enda gångerna jag har lämnat hemmet är för att handla, undantaget igår. Då hade jag tid för att serva min bil, och promenerade även en lång runda!

Idag är det den näst sista dagen av min semester och min tysta kompis gjorde mig sällskap. Jag tror alla som följer min blogg vet vem det är, Ben! Han tyckte att vi skulle starta ett band, en nyupplaga av den finska popgruppen, Leningrad Cowboys, som en duo. Men min lugg är inte så lång som deras är. Klicka här för att se.

Ben ville också ha solglasögon, men han blev sur för att de trillade ner. Jag förklarade att han inte hade någon näsa som höll dem uppe. Men han blev sur iallafall. Han ville även ha hår, men jag förklarade att han var ett skelett och de har inget hår. Då gick han sin väg.

Jag vill också ha solglasögon som du har!-I also want sunglasses that you have!
-Är du nöjd nu? -Nej, de glider ner för mig!–Are you happy now? -No, they slip down for me!
-Var inte sur!, du har ingen näsa glasögonen kan sitta på!– Don’t be angry, you have no nose glasses can sit on!
Ok, ska du vara sur får du gå och lägga dig, ditt benrangel!-Ok, you should be angry, you go to bed, your skeleton!
Så behandlar man sura Ben Rangel!?-So you treat sour bone (Ben Rangel) Skeleton!?

John Jonasson

Om John Jonasson

Jag är en hobbyfotograf som främst tycker om att vara ute i naturen. Jag fotar även mycket annat såsom människor i sin naturliga miljö. Med min bästa kompis, Åke Nilsson, har jag denna bloggen tillsammans med. I am a hobby photographer who mostly likes to be out in nature. I also shoot much more like people in their natural environment. With my best friend, Åke Nilsson, I have this blog together with.

13 Svar på “Kväll med Ben – Evening with Ben”

  1. ProfilbildAnki

    Haha … tokstolle! Härligt med en sån kompis som ställer upp på alla tokigheter 🙂
    Han surar ett tag snart har han glömt allt!

    Svara

Comment