Kor på bete – Cows on pasture

Tonight I went out to Nasby field and photographed cows grazing. I test my new lens which focuses incredibly fast. So shooting a panorama goes much faster now than with my other lens. Here is a panorama of cows grazing on Nasby field. 10 HDR photos with 3 exposures in each photo.

Ikväll gick jag ut på Näsby fält och fotograferade kor som gick på bete. Jag testar mitt nya objektiv som fokuserar otroligt snabbt. Så att fotografera panorama går nu mycket snabbare än med mitt andra objektiv. Här är ett panorama på kor som betar på Näsby fält. 10 HDR foton med 3 exponeringar i varje foto.

Klicka på fotot för att se det i större storlek-Click on the photo to see it in larger size.

Kor betar på Näsby fält-Cows graze on Nasby field.
John Jonasson

Om John Jonasson

Jag är en hobbyfotograf som främst tycker om att vara ute i naturen. Jag fotar även mycket annat såsom människor i sin naturliga miljö. Med min bästa kompis, Åke Nilsson, har jag denna bloggen tillsammans med. I am a hobby photographer who mostly likes to be out in nature. I also shoot much more like people in their natural environment. With my best friend, Åke Nilsson, I have this blog together with.

9 Svar på “Kor på bete – Cows on pasture”

  1. ProfilbildAnita

    HDR foton med 3 exponeringar i varje foto!!! Hmm.. har mycket kvar att lära känner jag. Har aldrig testat men med tanke på dina resultat så kan det vara värt att prova/lära. 😀

    Svara

Comment