Köpt elektrisk häcksax – Bought electric hedge trimmer

It was a month since I cut my hedge. I was out early, my neighbors had not cut their hedges. I have used a regular “manual” hedge trimmer because I like physical work. But now the hedge is two meters high, as I want it!

Then it’s pretty hard. I had to keep the hedge trimmer over my head when I cut, and it was both very difficult and the hedge did not become as good as I wanted it. Then I told myself that I would buy an electric hedge trimmer, and I did today! 🙂 

My plot is small, barely 100 m², but the hedge is long and tall! As we all guys, and many women, we want to use the things we buy right away. Unfortunately, it blew a lot today. I have to wait for the weekend, or next week when I have a holiday. 😎 

Det var en månad sedan jag klippte min häck. Jag var tidigt ute, mina grannar hade inte klippt sina häckar. Jag har använt en vanlig “manuell” häcksax för jag tycker om fysiskt arbete. Men nu är häcken två meter hög, som jag vill ha den!

 Då är det rätt jobbigt. Jag fick hålla häcksaxen över mitt huvud när jag klippte, och det var både mycket jobbigt och häcken blev inte så bra som jag ville ha den. Då sa jag till jag själv att jag skulle köpa en elektrisk häcksax, och det gjorde jag idag! 🙂 

Min tomt är liten, knappt 100 m², men häcken är lång och hög! Som vi alla killar, och många kvinnor, så vill vi använda sakerna vi köper meddetsamma. Tyvärr blåste det otroligt mycket idag. Jag får vänta till helgen, eller nästa vecka då jag har semester. 😎 

 

Elektrisk häcksax som klipper 600 mm långt-Electric hedge trimmer cutting 600 mm long.
Elektrisk häcksax-Electric hedge trimmer.
Elektrisk häcksax-Electric hedge trimmer.
Vridabart handtag, 180°-Rotatable handle, 180 °.
Du kan vrida handtaget 180°. 90° åt varje håll-You can turn the handle 180 °. 90 ° in each direction.
Min tomt med den höga häcken-My plot with the high hedge.
Min lilla trädgård med hög häck-My little garden with high hedge.
John Jonasson

Om John Jonasson

Jag är en hobbyfotograf som främst tycker om att vara ute i naturen. Jag fotar även mycket annat såsom människor i sin naturliga miljö. Med min bästa kompis, Åke Nilsson, har jag denna bloggen tillsammans med. I am a hobby photographer who mostly likes to be out in nature. I also shoot much more like people in their natural environment. With my best friend, Åke Nilsson, I have this blog together with.

7 Svar på “Köpt elektrisk häcksax – Bought electric hedge trimmer”

  1. John JonassonJohn Jonasson Inläggsförfattare

   Jag klippte den förra året 2 ggr när jag flyttade in! Men nu är den mycket högre, orkar inte klippa häcken med händerna ovanför huvudet, blodet räcker inte…???

   Svara
  1. John JonassonJohn Jonasson Inläggsförfattare

   Tack Kristallina.? Ska klippa häcken i helgen, får se hur resultatet blir, har bara klippt med “manuell” häcksax, men oj vad jobbigt när häcken är så hög.

   Svara
 1. Profilbildlindasschaub

  I had to get a new hedge trimmer about 8 years ago as it was really hot and I should have gone inside the house to cool off, but wanted to finish and ran the blades into the chain link fence. I don’t like the new one as well as you can’t push the button and it stays on – you have to push and hold it – a safety feature I guess. I often just use the manual trimmer once I cut down the new growth in the Spring which I just did a few weeks ago. (Before I messed up my finger thankfully.)

  Svara

Comment