Jag och Ben – Me and Ben

In recent months, I have been very tired, as I think everyone knows that follows the blog. At work, I’m very active and enjoying myself, maybe a little too much because I’m tired at home. Tonight I had company with Ben (Bone and a name in Swedish), my friend who never says to me or gives me bad advice! His name is Ben, which I call him! 😆 He is a very good company, listening to me and never saying against me!

Friends like Ben (Bone) are very good because they stand on your side, no matter your opinion. From one to the other. I’ve met a person from my past, an unpleasant alcoholic person! He stood outside my job for almost 2 weeks ago and screamed at me. I’m usually a quiet person in such situations, but today I heard others talk about the event. The person in question is of foreign origin, grave alcoholic and married to a woman at my job.

She, the alcoholic’s wife, glorifies him! Perhaps why, with the influence of others who know who this person is, said what I thought about him. Soon it’s Christmas and then we’ll be fine! Here is my “partner” and me.

De senaste månaderna har jag varit mycket trött, som jag tror att alla vet som följer bloggen. På jobbet är jag väldigt aktiv och trivs, kanske lite för mycket därför jag är trött hemma. Ikväll hade jag sällskap med Ben, min kompis som aldrig säger emot mig eller ger mig dåliga råd! Hans namn är Ben, som jag kallar honom! 😆  Han är ett mycket bra sällskap, lyssnar på mig och säger aldrig emot mig!

Kompisar som Ben är mycket bra eftersom de står på din sida, oavsett din åsikt. Från det ena till det andra.Jag har träffat en person från mitt förflutna, en otrevlig alkoholiserad person! Han stod utanför mitt jobb för knappt 2 veckor sedan och skrek på mig. Jag är vanligtvis en lugn person i sådana lägen, men idag hörde jag andra prata om händelsen. Personen ifråga är av utländsk härkomst, gravt alkoholiserad och gift med en kvinna på mitt jobb.

Hon, alkisens fru, glorifierar honom! Kanske därför som jag, med påverkan av andra som vet vem denna person är, sa vad jag tyckte om honom. Snart är det jul och då ska vi må bra! Här är min “sambo” och jag.

Jag och Ben bråkar-Ben (Bone) and I are fighting.

Är ni nyfikna?-Are you curious?

En rak högernäve! det vill jag ge en annan!?-A straight right fist! I would like to give another!?

Ben, han får låna min hatt!-Ben (Bone), he may borrow my hat!

Jag och Ben-Me and Ben (Bone).

John Jonasson

Om John Jonasson

Jag är en hobbyfotograf som främst tycker om att vara ute i naturen. Jag fotar även mycket annat såsom människor i sin naturliga miljö. Med min bästa kompis, Åke Nilsson, har jag denna bloggen tillsammans med. I am a hobby photographer who mostly likes to be out in nature. I also shoot much more like people in their natural environment. With my best friend, Åke Nilsson, I have this blog together with.

22 Svar på “Jag och Ben – Me and Ben”

 1. ProfilbildAnita

  Haha.. vilken perfekt vän, den där Ben 😀 Härligt och makabert på samma gång plus roliga bilder du bjuder på.
  Önskar dig en skön helg John och hoppas tröttheten slutar att vara din följeslagare inför kommande helger.

  Svara
 2. ProfilbildKristallina

  Där är han ju igen! Det är bra att ha en vän som aldrig sviker en. Inte ens när han får en rak höger 😛 Önskar er en fortsatt trevlig kväll!

  Svara
 3. ProfilbildAnki

  Haha … du är allt bra tokig du! Han ser ändå ut att vara en bra kompis din Ben – en riktig vän som ställer upp när man behöver! 🙂
  Ha en fin lördag!

  Svara
 4. ProfilbildAnna

  Det är nog bra att någon säger sanningen om alkoholiserade personer ibland. De klarar sig lite väl lätt undan att ursäkta sina dåliga beteenden p g a folks rädsla för att säga som det är.

  Svara
 5. Profilbildannicaaktiv

  Kul serie John, ibland är en tyst vän en bra vän 😉
  Från det ena till det andra så är det nu först som jag kommentera dina inlägg utan att behöva invänta moderator, det känns faktiskt som en lättnad 😀

  Svara
  1. John JonassonJohn Jonasson Inläggsförfattare

   Jag har ju bytt webbhotell från Misshosting där jag hade väldiga problem med sajten. Tyvärr så förhalade de min flytt av domännamnet så jag fick starta med denna domänen. Alla mina inlägg 3 år tillbaka i tiden försvann… Min flytt av fotobloggarna.se skedde några veckor efter så jag har den domänen pekad mot denna.

   Svara
    1. John JonassonJohn Jonasson Inläggsförfattare

     Installera den klassiska redigeraren så kan du växla mellan bägge. Det enda bra med Gutenberg är att kunna ha textavsnitten i olika färger.

     Svara
     1. Profilbildannicaaktiv

      Jag gillar inte när det kommer uppdateringar och saker slutar att fungera 😉
      När du menar att jag ska växla mellan redigerarna, menar du Gutenberg och ?

     2. John JonassonJohn Jonasson Inläggsförfattare

      Ja, den klassiska redigeraren. Många har till och med avinstallerat Gutenberg. För två månader sedan var det 800.000 aktiva installationer, nu bara 300.000 och betyget 2 utav 5 stjärnor. men jag har den kvar och växlar, tycker om att kunna ha textavsnitten i olika färger, men det är det enda…

     3. Profilbildannicaaktiv

      Tekniken är super bra när den funkar för en standard användare som mig utan vidare datakunskap, men inte när man ska börja tänka utanför boxen. Jag vill bara fota, lägga ut bilder och så ska det bara funka…ju enklare ju bättre 😀 😀
      Ja uppdateringar är ju inte alltid till det bästa 😉

     4. John JonassonJohn Jonasson Inläggsförfattare

      Gutenberg är för mer erfarna, halv och helprofessionella bloggare som sysslar med bloggandet dagar i ända.

Comment