Jag i fornstugan – I’m in the old cottage

Last Saturday it was a pride festival here in Kristianstad. Think nobody who follows my blog has missed it. 🙂 I took the bus to the city, had some cider in my backpack, I didn’t want to be sober there, hahaha …

I mingled a bit and then I went to the old townhouse. For many many years the municipality has prevented entrepreneurship there, but this year you could both order food and beer there! 🙂 I ordered the latter, beer! They had several varieties, one from the city, Kristianstad, which of course I wanted to try. The beer was much more expensive than “ordinary” beer, which I knew about, but I think it would have half the price!

Kristianstad’s beer was tasteless like beer and had a taste. Enough about that. I met many nice people who took the photos of me. Who I was, I don’t know, but I put my watermark on them. 🙂 

I lördags var det en pride festival här i Kristianstad. Tror ingen som följer min blogg har missat det. 🙂 Jag tog bussen till city, hade några cider i min ryggsäck, inte ville jag vara nykter där inte, hahaha…

Jag minglade lite och fotade sedan gick jag till den anrika fornstugan. I många många år har kommunen hindrat företagsamhet där, men i år kunde man både beställa mat och öl där! 🙂 Jag beställde det sistnämnda, ÖL! De hade flera sorter, en från staden, Kristianstad, som jag naturligtvis ville prova. Ölen var mycket dyrare än “vanliga” öl, som jag visste om, men enligt mig skulle den ha halva priset! 

Kristianstads ölen var smaklös som öl och hade en bismak. Nog om det. Jag träffade många trevliga människor som tog fotona av  mig.  Vilka det var vet jag inte, men jag satt min vattenstämpel på dem. 🙂 

Jag i väntan på bussen till festivalen-I am waiting for the bus to the festival.
Jag i väntan på bussen till festivalen-I am waiting for the bus to the festival.
Fornstugan-Ancient cottage.
Fornstugan-Ancient cottage.
Varför jag håller för munnen vet jag inte?.-Why I hold my mouth I do not know?.
Varför jag håller för munnen vet jag inte?.-Why I hold my mouth I do not know?.
Men jag hade roligt... eller?-But I had fun ... or?
Men jag hade roligt… eller?-But I had fun … or?
Midsommarkrans på huvudet... eller en pridekrans???-Midsummer wreath on head ... or a pride wreath ???
Midsommarkrans på huvudet… eller en pridekrans???-Midsummer wreath on head … or a pride wreath ???
John Jonasson

Om John Jonasson

Jag är en hobbyfotograf som främst tycker om att vara ute i naturen. Jag fotar även mycket annat såsom människor i sin naturliga miljö. Med min bästa kompis, Åke Nilsson, har jag denna bloggen tillsammans med. I am a hobby photographer who mostly likes to be out in nature. I also shoot much more like people in their natural environment. With my best friend, Åke Nilsson, I have this blog together with.

10 Svar på “Jag i fornstugan – I’m in the old cottage”

  1. ProfilbildKristallina

    Kul att se dig med blommor i håret ? Det klär dig! Verkar som om du ändå var ganska nöjd med livet trots en för dyr öl i handen. 😀

    Svara

Comment