Hela regnbågen – The whole rainbow

When I was out shooting the sunset last Saturday night, I also saw the rainbow. For the first time, I had a unique opportunity to photograph the entire rainbow. Since I do not have a small wide-angle lens, I had to photograph it in panorama. 5 HDR images with 3 exposures in each image.

När jag var ute och fotograferade solnedgången i lördags kväll såg jag även regnbågen. Jag fick för första gången ett unikt tillfälle att fotografera hela regnbågen. Eftersom jag inte har ett litet vidvinkelobjektiv fick jag fotografera det i panorama. 5 HDR bilder med 3 exponeringar i varje bild. 

Klicka på fotot för att se det i större storlek-Click on the photo to see it in larger size.

Regnbåge över Näsby-The rainbow over Nasby.
John Jonasson

Om John Jonasson

Jag är en hobbyfotograf som främst tycker om att vara ute i naturen. Jag fotar även mycket annat såsom människor i sin naturliga miljö. Med min bästa kompis, Åke Nilsson, har jag denna bloggen tillsammans med. I am a hobby photographer who mostly likes to be out in nature. I also shoot much more like people in their natural environment. With my best friend, Åke Nilsson, I have this blog together with.

20 Svar på “Hela regnbågen – The whole rainbow”

  1. John JonassonJohn Jonasson Inläggsförfattare

   Tack Roffe!? Nej verkligen inte! Jag tänkte gå och hämta guldet vid regnbågens slut, men visste inte viken sida den slutade på!???

   Svara
 1. Profilbildmelkerlarsson

  Jag har bara lyckats fotografera en komplett regnbåge vid några enstaka tillfällen, men det var på den tiden man använde Agfa CT100 etc, så det var ett tag sedan.

  Svara

Comment