Här bor min bil – Here lives my car

Where I live it is secured to have a garage for his car Although it is as old as my car. I have a Volvo XC70 -02 but I don’t want my tires shredded, the glass panes shattered, and more. I’ve seen those who have new cars standing in the parking lot and wondered …

Där jag bor är det säkrats att ha ett garage för sin bil Även om den är gammal som min bil. Jag har en Volvo XC70 -02 men jag vill inte ha mina däck sönderskurna, glasrutorna krossade, med mera. Jag har sett de som har nya bilar stående på parkeringen och undrat…

 

Vägen där jag bor-The road where I live.
Ett av dess är mitt garage-One of them is my garage..
Min Volvo XC70- My Volvo XC70.
John Jonasson

Om John Jonasson

Jag är en hobbyfotograf som främst tycker om att vara ute i naturen. Jag fotar även mycket annat såsom människor i sin naturliga miljö. Med min bästa kompis, Åke Nilsson, har jag denna bloggen tillsammans med. I am a hobby photographer who mostly likes to be out in nature. I also shoot much more like people in their natural environment. With my best friend, Åke Nilsson, I have this blog together with.

8 Svar på “Här bor min bil – Here lives my car”

 1. Profilbildourlittleredhouseblog

  Why would people shred tires and break glass? We just started having that problem here in our city the past year but we didn’t have that problem before. We do have new and more people that have moved into the city. Several cars were set on fire a couple months ago. The news doesn’t really report about that much though.

  Svara
 2. Profilbildde Wets Wild

  Seems anarchists and criminals are taking over the entire world. Vehicle theft and violent hijacking is common here in South Africa and just last week we were actually laughing – can you believe laughing, not horrified anymore – that someone came out of a busy shopping centre into a busy parking lot to find his car on bricks and all four wheels stolen in broad daylight!!! Posts like these make us see that the grass is not greener in other parts of the world – there are evil humans everywhere moving between the good ones.

  Svara
 3. ProfilbildAnki

  Bra med garage! Tyvärr så har det under de senaste åren brunnit i flera garage av den typen … så riktigt säker kan man inte vara …

  Svara
 4. ProfilbildKristallina

  Absolut bättre än att ha bilen ute. Kommer du ihåg att ingen låste dörren ens förr i tiden? Tur att jag bor i en liten by, långt ifrån allt elände.

  Svara
 5. ProfilbildEaqhan

  Jo det är fördjävligt att man inte får ha sina saker ifred. En kollega till mig hade skaffat en relativt exklusiv sportbil. Han hade inte haft den länge innan någon repade lacken utefter hela sidan med något vasst föremål, ev. en kniv. 🙁 Avundsjuka?

  /Skvitt

  Svara
 6. Profilbildlindasschaub

  I don’t blame you John – the crime in our city is terrible and I am grateful I have a garage to put my car in – my car will be 10 years old next month and I just turned 6,400 today on the odometer. I would get nothing for it if people bashed it in … we have people going through glove compartments and breaking into locked cars – if they can’t get it, they take eggs and “egg” the car. There is so much crime everywhere.

  Svara

Comment