Hammarsjön – Hammer lake

This morning I went to the snake trail located at Hammarsjön. I was hoping to find some snooker, but they didn’t want to show up. However, I got a couple of photos of a small cabbage white, one of the few butterflies I managed to photograph this year! I also took a photo of Kvinneholme with reed in the foreground.

I förmiddags åkte jag till snokleden som ligger vid Hammarsjön. Jag hoppades på att hitta några snokar, men de ville inte visa sig. Däremot fick jag ett par foton av en rovfjäril, en av få fjärilar jag lyckats att fotografera i år! Jag tog även ett foto av Kvinneholme med vass i förgrunden.

Rovfjäril-Small cabbage white.
Rovfjäril-Small cabbage white.
Hammarsjöns ö, Kvinneholme-Hammer lake´s island, Kvinneholme.
John Jonasson

Om John Jonasson

Jag är en hobbyfotograf som främst tycker om att vara ute i naturen. Jag fotar även mycket annat såsom människor i sin naturliga miljö. Med min bästa kompis, Åke Nilsson, har jag denna bloggen tillsammans med. I am a hobby photographer who mostly likes to be out in nature. I also shoot much more like people in their natural environment. With my best friend, Åke Nilsson, I have this blog together with.

11 Svar på “Hammarsjön – Hammer lake”

  1. ProfilbildKristallina

    Fick tips om att man får gå väldigt tidigt på morgonen. Då ska fjärilar vara slöa. Fast jag som nattuggla……har svårt för det 😀 Jättefina bilder!

    Svara
  2. Profilbildlindasschaub

    I like Cabbage Whites – especially when you see them in pairs, they appear to be dancing over the flower! I didn’t realize their spots were so noticeable.

    Svara

Comment