Gilla knappen funkar – Like the button works

Sedan jag bytte webbhotell så fick jag även installera wordpress på nytt. Det fanns inga alternativ att ladda ner innehållet på det gamla webbhotellet då filerna var alldeles för stora. Jag stötte genast på problem, inte med själva installationen, men med konfigureringen. Ett av dem var att gilla knappen inte fungerade och efter åtskilliga timmar så upptäckte jag att det var temat som ställde till det. Nu har jag bytt tema och gilla knappen verkar att fungera. 🙂 Men om det finns någon följa knapp, det kan inte jag se. Annars kan man följa bloggen i wordpress läsaren.

Since I switched web hosting, I also had to reinstall WordPress. There were no options to download the contents of the old web host as the files were way too big. I immediately encountered problems, not with the actual installation, but with the configuration. One of them was like the button did not work and after several hours I discovered that it was the theme that posed it. Now I’ve changed the theme and like the button seems to work. But if there is any follow button, I can not see that. Otherwise you can follow the blog in the wordpress reader.

Gilla knapp-Like button.

John Jonasson

Om John Jonasson

Jag är en hobbyfotograf som främst tycker om att vara ute i naturen. Jag fotar även mycket annat såsom människor i sin naturliga miljö. Med min bästa kompis, Åke Nilsson, har jag denna bloggen tillsammans med. I am a hobby photographer who mostly likes to be out in nature. I also shoot much more like people in their natural environment. With my best friend, Åke Nilsson, I have this blog together with.

6 Svar på “Gilla knappen funkar – Like the button works”

  1. Profilbildswo8

    Brilliant John, the “like “button works. There is a “subscribe” to our site. It’s probably much like a follow button.
    Leslie

    Svara

Comment