Gatufotografering – Street photographing

I våras. i maj, anordnade Stenivo återigen ett arrangemang, gatufotografering! Det är något jag som naturfotograf inte är van vid, men eftersom detta är den andra gången han arrangerat detta var jag lite mer avslappnad.? Jag tog inte så många foton, men några fastnade på kameran. Detta var 5-6 månader sedan och jag har inte velat visat dem för jag tycker jag är en dålig gatufotograf. men idag gick jag igenom mitt fotogalleri och såg dessa! Det var på bland annat Åke, min bästa kompis, och även min nästkusin, Tony som inte såg att det var jag som fotade honom förrän jag tog kameran från mitt ansikte!???. Det var en rolig dag och jag hoppas att Stenivo arrangerar fler fototräffar!

Last spring. In May, Stenivo again organized an arrangement, street photography! It’s something I as a natural photographer is not used to, but as this is the second time he arranged this I was a bit more relaxed.? I did not take so many photos, but some got stuck on the camera. This was 5-6 months ago and I have not wanted to show them because I think I’m a bad street photographer. but today I went through my photo gallery and saw these! It was on, among other things, Åke, my best friend, and also my nephew, Tony, who did not see me as I photographed him until I took the camera from my face!??? It was a fun day and I hope Stenivo arranges more photo hits!

Klicka på bilderna för att se dem i större storlek-Click on the images to see them in larger size.

Stenivo förklarar reglerna inuti Gallerian-Stenivo explains the rules inside the gallery..

Fotograf Åke nilsson-Photographer Åke Nilsson

En häxa nej en tiggerska-A witch no a beggar.

Vakt utanför Gallerian-Guard outside the gallery.

En kille som fotograferar med mobil med ett stativ för mobilkammera! Behövs det-A guy photographing with mobile with a mobile cradle stand! Is it needed

H&M klocka-H&M clock

Kö av barn som vill pröva sin tur-Queue of children who want to try their luck!!

Min nästkusin Tony-My my nest cousin Tony.

Min nästkusin undrar vem som F-n ropar på honom-My my nest cousin is wondering who’s h-ll calling on him..

Åke står stilla och poserar!-Åke stands still and poses.

Min och Åkes kompis, Per, som försöker få i hela korven på en gång!?-My and Åke’s mate, Per trying to get the whole dog at once! ?

John Jonasson

Om John Jonasson

Jag är en hobbyfotograf som främst tycker om att vara ute i naturen. Jag fotar även mycket annat såsom människor i sin naturliga miljö. Med min bästa kompis, Åke Nilsson, har jag denna bloggen tillsammans med. I am a hobby photographer who mostly likes to be out in nature. I also shoot much more like people in their natural environment. With my best friend, Åke Nilsson, I have this blog together with.

2 Svar på “Gatufotografering – Street photographing”

  1. ProfilbildKristallina

    Tycker det är svårt med gatufotografering. Känns alltid som om man tränger sig på folk. Jättefina bilder och kul att man kan se Åke igen. Tonys blick på dig säger allt, ha..ha… det fotot gillar jag skarpt.
    Kolla om kommentarer från mig har hamnat i skräpmappen. De sista försvann när jag hade skrivit dem.

    Svara

Comment