Gammal fotoutmaning – Old photo challenge

För ett år sedan idag lade jag in min fjärde av fem bilder i svartvitt, i en fotoutmaning på Facebook. Det var ett panorama jag tog på Vånga stenbrott i Oktober i fjol. Jag fick en avisering på Facebook om det och tyckte det blev båda fint och dramatiskt.

A year ago today I uploaded my fourth of five photos in black and white, in a photo challenge on Facebook. It was a panorama I took on Vanga quarry in October last year. I received a notification on Facebook about it and thought it was both fine and dramatic.

Klicka på panoramat för att se det i större storlek-Click on the panorama to see it in larger size.

Panorama över Vånga stenbrott i svartvitt- Panorama of Vanga quarry in black and white.

John Jonasson

Om John Jonasson

Jag är en hobbyfotograf som främst tycker om att vara ute i naturen. Jag fotar även mycket annat såsom människor i sin naturliga miljö. Med min bästa kompis, Åke Nilsson, har jag denna bloggen tillsammans med. I am a hobby photographer who mostly likes to be out in nature. I also shoot much more like people in their natural environment. With my best friend, Åke Nilsson, I have this blog together with.

9 Svar på “Gammal fotoutmaning – Old photo challenge”

Comment