Första modellfotograferingen – First model photography

Tonight I suddenly came to a thought, model photography! I usually join a group where we have street photography a couple of times a year, and it is very difficult for me to photograph people! Then I came to think that we had a model photo shoot at the photo club almost three years ago, my first ever! I looked up the photos in my collection and I was then, and still today, very pleased with the photos!

The models were two young beautiful girls who were used to being models, much because the photos got so good! When the summer break is over at the photo club, we will once again have model photography. What models it will be, I do not know, but I hope that it is accustomed models. Here are some of the photos I took of the cute girls.

Ikväll kom jag plötsligt på en tanke, modellfotografering! Jag brukar vara med en grupp där vi har gatufotografering ett par gånger om året, och det är jättesvårt för mig att fotografera människor! Då kom jag att tänka på att vi hade en modellfotografering på fotoklubben för nästan tre år sedan, min första någonsin! Modellfotografering Jag letade upp fotona i min samling och jag var då, och än idag, väldigt nöjd med fotona!

Modellerna var två unga vackra tjejer som var vana att vara modeller, mycket därför fotona blev så bra! När sommaruppehållet är över på fotoklubben ska vi återigen ha modellfotografering. Vilka modeller det blir, det vet jag inte, men hoppas att det är vana modeller. Här är några av många foton jag tog av de söta tjejerna.

Klicka på bilderna för att se dem i större storlek-Click on the images to see them in larger size.

Modellerna otåligt väntande på att bli fotade-The models are impatiently waiting to be photographed.
Modellerna slänger med håret-The models throw with their hair.
I väntan på tåget?-Waiting for the train?
De två söta modellerna-The two cute models.
Modellerna med Hammarsjön i bakgrunden-The models with Hammer lake in the background.
Modellerna fotade i blå timmen med Hammarsjön i bakgrunden-The models photographed in blue hour with Hammer lake in the background.
Modellen Ida-The model Ida.
Modellen Donika-The model Donika
John Jonasson

Om John Jonasson

Jag är en hobbyfotograf som främst tycker om att vara ute i naturen. Jag fotar även mycket annat såsom människor i sin naturliga miljö. Med min bästa kompis, Åke Nilsson, har jag denna bloggen tillsammans med. I am a hobby photographer who mostly likes to be out in nature. I also shoot much more like people in their natural environment. With my best friend, Åke Nilsson, I have this blog together with.

18 Svar på “Första modellfotograferingen – First model photography”

 1. Profilbildmelkerlarsson

  Väldigt fina bilder på de unga damerna, en kommentar dock, jag lever ju i järnvägsvärlden, där är det inte så populärt när folk lägger ut bilder på folk som befinner sig på spårområdet.

  Svara
  1. John JonassonJohn Jonasson Inläggsförfattare

   Tack Melker! Järnvägsspåret används ett par gånger i veckan på dagtid. Det går till Absolut Vodka fabriken i Åhus med en maxfart på 20 km tror jag det är, förbi hammarsjön.

   Svara
   1. Profilbildmelkerlarsson

    Orsaken till kommentaren är enkelt, jag tror att banan till Åhus klassas som VUT (vagnuttagning) max 40 km/h. I Stockholmsområdet dör ett tvåsiffrigt antal människor för att dom är ute i spårområdet på pendeltågens- och tunnelbanans spårområde. Det värsta jag har hört talas om hände dock inte i Stockholm utan på en helt annan plats i Sverige, en bekant till mig som är lokförare kom “tuffande” med sitt tåg när han helt plötsligt ser en hel orkester stå uppställd på spåret, trumset mm. Dom skulle spela in en musikvideo i tron om att järnvägen var nedlagd, han hann bromsa och förklarade för dom att järnvägen inte var nedlagd. Några timmar senare var han tillbaka på samma plats, “idioterna” hade återigen ställt upp sig på spårområdet, han hann återigen bromsa….

    Svara
    1. John JonassonJohn Jonasson Inläggsförfattare

     Melker. 99% av Sveriges järnvägar är oskyddade från människor som vill beträda spåren. Fotona jag tog tror jag INTE triggar några självmords aspiranter. Jag förstår ditt tankesätt eftersom du jobbar med järnvägar och det är ett stort problem för lokförare som kör över människor. Vägar medför mycket större risker om man ser till statistiken. Vi får inte vara rädda för allt.
     Jag förstår dig helt och hållet, det är ditt yrke och du tar det på allvar! ?

     Svara

Comment