Första höstbilderna från Lillö – First autumn pictures from Lillo

Idag hade vi medlemsmöte med fotoklubben och det var längesedan jag var med. Innan jag körde dit åkte jag ut till Lillö för att ta några kvällsbilder, de första denna hösten. Och de första på väldigt länge, sedan i Juni! Min fotoaktivitet har inte varit så aktiv de senaste månaderna på grund av olika saker. Mest på grund av ett avtagande intresse, men hoppas att den ska komma tillbaka  igen. 🙂  Dessa fotona är klassiska vid det här laget, jag har fotograferat från Lillö många gånger, en av mina favoritplatser. När känslan kommer tillbaka ordentligt ska jag ge mig ut och fotografera fåglar. Snart kommer havsörnen in till land för att söka föda, då främst gäss som här finns gott om på vintern.

Today we had a member meeting with the photo club and it was long since I was there. Before I drove there, I went out to Lillo to take some night shots, the first this fall, and the first in a long time, since June! My photo activity has not been so active in recent months due to various things, mostly due to a declining interest, but hope it will come back again. These photos are classic by now, I have photographed from Lillo many times, one of my favorite places. When the feeling comes back well, I’ll give myself out and photograph birds, soon sea eagle into the land in search of food, primarily geese there are plenty of here in the winter.

Värmekraftverket, Allöverket-The thermal power plant, Alloverket.

Kristianstads vattentorn-Kristianstad water tower.

Trefaldighetskyrkan-Holy Trinity Church.

Kristianstad på kvällen-Kristianstad in the evening.

Kristianstads vattentorn-Kristianstad water tower.

Karlavagnen-Big dipper.

Karlavagnen och flera stjärnor-Big Dipper and several stars.

John Jonasson

Om John Jonasson

Jag är en hobbyfotograf som främst tycker om att vara ute i naturen. Jag fotar även mycket annat såsom människor i sin naturliga miljö. Med min bästa kompis, Åke Nilsson, har jag denna bloggen tillsammans med. I am a hobby photographer who mostly likes to be out in nature. I also shoot much more like people in their natural environment. With my best friend, Åke Nilsson, I have this blog together with.

15 Svar på “Första höstbilderna från Lillö – First autumn pictures from Lillo”

 1. ProfilbildKristallina

  Härliga bilder som dina kvällsbilder alltid är. Vattentornet ser ut som en rymdfarkost som vill landa eller håller på att lyfta. Kul!

  Svara
 2. ProfilbildAnne

  Härliga foton! Jag tänker att det är lite så med intressen, de kommer och går och kommer tillbaka. Allt runt omkring påverkar så klart. Hoppas intresset stannar och växer nu 🙂
  Jag får inte upp din blogg i wordpressläsaren och håller med Annica att det inte går att klicka på gilla (det står bara att den laddar där). Å andra sidan går det bra att kommentera också så det ordnar sig ändå 🙂

  Svara
  1. John JonassonJohn Jonasson Inläggsförfattare

   Tack Anne!? En del har lyckats att följa den, hur vet jag inte. Men på en del bloggar finns det en följarknapp inne bland kommentarerna, inte följa kommentarer, utan bloggen. I wordpress läsaren ska det gå att följa bloggen. Sök på The Photo Bloggers

   Svara
 3. ProfilbildChristinafotograferar

  Fina bilder! Det är ju synd om du ska tappa intresset. Det hoppas jag att du INTE gör. Du tar så fina bilder.
  Jag har försökt ett par gånger att skriva i min e-postadress för att kunna följa dig men det verkar inte fungera. Får således inte längre något meddelande när du lagt in något nytt. Det kommer inte upp i läsaren heller. Om jag inte hinner kommentera men ändå gilla så går inte det heller längre.

  Ser nu att fler har samma problem.

  Får gå in lite då och då istället och kolla. Det går ju det med . Kram 🙂

  Svara

Comment