Fest, man träffar?-Party, you meet?

When you are at big events that pride is, then you meet many people. Some of them are the ones you like but for various reasons lost contact with. I had been at the Pride festival for quite a while, I actually sat mostly with two fine women.? They were good to converse with. I went from the table to the festival several times and when I came back a very dear friend of mine, Jenny! Of course, paraded!? We were one and the same for a couple of years ago, after it came a twist between us, you know what ite … Anyway, Jenny is a wonderful, beautiful, sweet and trellis girl!

När man är på stora event som pride är, då träffar man många människor. En del av dem är dem man tycker om men av olika anledningar förlorat kontakten med. Jag hade varit vid Pride festivalen ett bra tag, jag satt faktiskt mest hos två fina kvinnor.? De var bra att samtala med. Jag gick från bordet till festivalen flera gånger och när jag kom tillbaka så kom en mycket kär vän till mig, Jenny! Paradklädd såklart!? Vi var en och samma för ett par år sedan, efter att det kom en twist mellan oss, vet inte vad… Iallafall, jenny är en underbar, vacker, söt och trellis tjej!

 

 

Min fina vän Jenny!-My lovely friend Jenny!
Min fina vän Jenny!-My lovely friend Jenny!
Min fina vän Jenny!-My lovely friend Jenny!
Min fina vän Jenny!-My lovely friend Jenny!
Min fina vän Jenny!-My lovely friend Jenny!
Pride with my friend Jenny!!!
Min fina vän Jenny!-My lovely friend Jenny!
John Jonasson

Om John Jonasson

Jag är en hobbyfotograf som främst tycker om att vara ute i naturen. Jag fotar även mycket annat såsom människor i sin naturliga miljö. Med min bästa kompis, Åke Nilsson, har jag denna bloggen tillsammans med. I am a hobby photographer who mostly likes to be out in nature. I also shoot much more like people in their natural environment. With my best friend, Åke Nilsson, I have this blog together with.

3 Svar på “Fest, man träffar?-Party, you meet?”

Comment