Får i hagen – Sheep in the pasture

Today I was out on a photo tour to see if I found something interesting. I had probably driven 40 km when I saw a field with hay bales, something I think is beautiful. The photos I took in HDR for a panorama and will edit first. When I drove home I saw a pasture with sheep. I have almost just photographed wildlife, but now that it is soon fall and they do not want to see me!

So I stopped the car and went to the pasture. It was a little lamb who began to suckle their mother, but when I approached it went both of them away. I’m not used to photographing domestic animals, except horses, so I thought it was a little difficult. But surely sheep are cute animals!

Idag var jag ute på en fotorunda för att se om jag hittade något intressant. Jag hade nog kört 40 km när jag såg en åker med höbalar, något jag tycker är vackert. De fotona tog jag i HDR till ett panorama och ska redigera först. När jag körde hemåt såg jag en hage med får. Jag har nästan bara fotat vilda djur, men nu när det snart är höst och de vill inte träffa mig!

Så jag stannade bilen och gick fram till hagen. Det var ett litet lamm som började dia sin mamma, men när jag närmade mig så gick bägge iväg. Jag är inte van att fota tama djur, förutom hästar, så jag tyckte jag det var lite svårt. Men visst är får söta djur!

Klicka på bilderna för att se dem i större storlek-Click on the images to see them in larger size.

Några av fåren på bete-Some of the sheep on pasture.
Närbild på ett av fåren-Close up of one of the sheep.
jag vill också vara med på foto!-I want to be in the photo too!
Ungefär hälften av alla fåren-About half of all sheep.
John Jonasson

Om John Jonasson

Jag är en hobbyfotograf som främst tycker om att vara ute i naturen. Jag fotar även mycket annat såsom människor i sin naturliga miljö. Med min bästa kompis, Åke Nilsson, har jag denna bloggen tillsammans med. I am a hobby photographer who mostly likes to be out in nature. I also shoot much more like people in their natural environment. With my best friend, Åke Nilsson, I have this blog together with.

10 Svar på “Får i hagen – Sheep in the pasture”

 1. Profilbildde Wets Wild

  I love the dumb expression on sheep’s faces – easy to see why the English speak of “lambs to the slaughter”, because they really do seem totally ignorant. Poor cute little sheep…

  Svara
  1. John JonassonJohn Jonasson Inläggsförfattare

   Tack Anki!? Jag skulle vilja bo precis utanför stan och ha lite djur. Men som en stadsmänniska jag är ska det vara max 15 minuter till city! Hahaha…

   Svara

Comment