Fågelmatare och talgboll – Bird feeders and tallow ball

Igår när jag var i stan och fotade så passade jag på att köpa en fågelmatare och talgbollar till fåglarna. Där jag bor nu har jag ju en liten tomt och hoppas att kunna fota fåglarna vid fågelbordet. Nu får jag hoppas att fåglarna hittar hit också. Jag har placerat dem så att jag kan stå inne i balkongen och fotografera.

Yesterday when I was in town and took photos so I took the opportunity to buy a bird feeder and tallow balls to the birds. Where I live now I have a small plot and hope to be able to shoot the birds at the bird table. Now I hope the birds will find here too. I have placed them so that I can stand in the balcony and photograph.

Fågelmatare och talgboll – Bird feeders and tallow ball.

Fågelmatare och talgboll – Bird feeders and tallow ball.

John Jonasson

Om John Jonasson

Jag är en hobbyfotograf som främst tycker om att vara ute i naturen. Jag fotar även mycket annat såsom människor i sin naturliga miljö. Med min bästa kompis, Åke Nilsson, har jag denna bloggen tillsammans med. I am a hobby photographer who mostly likes to be out in nature. I also shoot much more like people in their natural environment. With my best friend, Åke Nilsson, I have this blog together with.

11 Svar på “Fågelmatare och talgboll – Bird feeders and tallow ball”

 1. ProfilbildKristallina

  Det gillar jag! Köper alltid fågelmat till en granne som matar men inte har så mycket pengar för att köpa hela tiden. Saknar det sedan jag fick flytta in i en lägenhet. Hoppas du får jättefina bilder samtidigt som fåglar hittar mat hos dig. Kallas också för “nytta och nöje” 😀

  Svara
   1. Profilbildlindasschaub

    I thought so too John – All her backyard bird photos are gorgeous and last year she got a longer lens, so the pictures were much closer. I figured you’d enjoy scrolling thru her site.

    Svara
 2. ProfilbildChristinafotograferar

  Vad trevligt att du ska mata dem. å kan du nog få fina bilder. Lycka till med ditt matande och fotande.
  Jag brukar sätta ut fågelautomater när det blir kallare men hos mig kommer det bara gråsparvar, pilfinkar och enstaka taljoxe. Gråsparvarna för ett herrans oväsen. Sedan kommer skatorna och kör iväg allihopa 😀 Skatorna är riktigt glupska och sätter i sig talgbollar och frö i mängder. Då blir jag lite sur 😀

  Svara
  1. John JonassonJohn Jonasson Inläggsförfattare

   Häromkring där jag bor har jag mest sett pilfinkar, talgoxar och domherrar. Domherre har jag faktiskt inte lyckats fota någon gång Ska bli kul att se vilka fåglar som hittar hit till fågelbordet. Tyvärr är det för mörkt efter jobbet så jag får hoppas helgerna blir fina.

   Svara

Comment