Fågelmatare – Bird feeder

Idag var jag åter i affärer för att handla, dock inte några Black Friday prylar. Nej, idag blev det nyttiga saker, för våra vilda fåglar, en fågelmatstation! 🙂 Eftersom jag har en liten trädgård där jag bor så kan jag ha det och den förenar nytta med nöje. Jag har placerat den i rak linje med min balkongdörr och hoppas kunna fota fåglarna som kommer för att äta. Idén fick jag från Anne som har en fin blogg som jag följer. När jag kom hem såg jag att jag hade glömt att köpa en talgbollshållare, men det gick bra att hänga upp en i den ena kroken tills jag köpt en.

Today I was back in business to shop, but not any Black Friday gadgets. No, today it became useful things, for our wild birds, a bird food station! 🙂 Because I have a small garden where I live, I can have it and it benefits you with pleasure. I have placed it in a straight line with my balcony door and hope to capture the birds coming to eat. I got the idea from Anne who has a nice blog that I follow. When I got home, I saw that I had forgotten to buy a tallow ball holder, but it was good to hang one in one hook until I bought one.

Klicka på bilderna för att se dem i större storlek-Click on the images to see them in larger size.

Fågelmatare – Bird feeder.

Fågelmatare – Bird feeder.

John Jonasson

Om John Jonasson

Jag är en hobbyfotograf som främst tycker om att vara ute i naturen. Jag fotar även mycket annat såsom människor i sin naturliga miljö. Med min bästa kompis, Åke Nilsson, har jag denna bloggen tillsammans med. I am a hobby photographer who mostly likes to be out in nature. I also shoot much more like people in their natural environment. With my best friend, Åke Nilsson, I have this blog together with.

14 Svar på “Fågelmatare – Bird feeder”

 1. Profilbildblomstermams

  Det är väldigt roligt och avkopplande att sitta vid fönstret och titta på fåglarna som kommer till mataren. Jag har min utanför köksfönstret och det är alltid full aktivitet. Min förra hade blivit så ful och börjat rosta så jag köpte en ny jättefin på Vivara där jag brukar köpa min fågelmat. Så nu är det extra kul att se och fota fåglarna som kommer på besök.
  Lycka till med din matare och hoppas på många gäster i vinter.

  Svara
 2. ProfilbildAnne

  Se där… nu har du också en likadan som mig 🙂 Det är urkul att sitta och kika på fåglarna. Min står dock så jag behöver vara utomhus för att komma nära och fota men de är tuffa de små liven så har jag bara varit där en stund så är det full “kommers” vid matningsstationerna igen 🙂

  Svara
  1. John JonassonJohn Jonasson Inläggsförfattare

   Jag har bara en liten tomt eftersom jag bor i en marklägenhet. Hoppas bara att jag har turen att se de. Ska köpa en fågelholk också. Om fåglarna kommer hit regelbundet kanske några av fåglarna vill bo där och bygga bo.?

   Svara
 3. Profilbildourlittleredhouseblog

  My garden is one of my favorite places to hang out. I have water and food I leave out in dishes for the birds. I love just sitting out there watching them. I give out bird feeders as gifts too because I think everyone should hang out with the birds now and then.

  Svara
 4. Profilbildlindasschaub

  I hope you have many visitors at your feeder John – the birds will be ecstatic as the berries drop off and the grubs are frozen … what’s a bird to do? Head to John’s place of course! 🙂

  Svara

Comment