En kort fototur – A short photo tour

Today I went out for a photo shoot, but it was just too hot. It became a round to visitor center and the tivoli park. There were a couple of photos on Helge river and the old cottage.

Idag gav jag mig ut en runda för att fotografera, men det var alldeles för varmt. Det blev en runda till naturum och tivoliparken. Det blev ett par foto på Helge å och ett på fornstugan.

Helge river at the Visitor center.
Helge river at the Visitor center.
Fornstugan-Ancient cottage.
John Jonasson

Om John Jonasson

Jag är en hobbyfotograf som främst tycker om att vara ute i naturen. Jag fotar även mycket annat såsom människor i sin naturliga miljö. Med min bästa kompis, Åke Nilsson, har jag denna bloggen tillsammans med. I am a hobby photographer who mostly likes to be out in nature. I also shoot much more like people in their natural environment. With my best friend, Åke Nilsson, I have this blog together with.

5 Svar på “En kort fototur – A short photo tour”

Comment