En bild från Näsby fält – A picture from Nasby field

Today after work when I cycled home, I stopped at the store and bought some beer. We have around 30°C, 86°F, and the wind is calm so it is hot! When I got home I put the beer in the fridge, took the camera and headed to Nasby field. It takes about 4-5 minutes to get there but I was so sweaty and tired when I arrived!

I took three photos of forest groves that mark the field, otherwise it “just” would have been a field. I became relatively satisfied with one that I edited a little extra. I also took a panorama in HDR with 11 photos which I will edit later.

Idag efter jobbet när jag cyklade hem stannade jag vid affären och köpte några öl. Vi har runt 30°C och vindstilla så det är varmt! När jag kom hem la jag ölen i kylskåpet, tog kameran och begav mig till Näsby fält. Det tar cirka 4-5 minuter att gå dit men jag var så svett och trött när jag kom fram!

Jag tog tre foton på skogsdungar som utmärker fältet, annars hade det “bara” varit ett fält. Jag blev relativt nöjd med ett som jag redigerade lite extra. Jag tog även ett panorama i HDR med 11 foton som jag ska redigera senare.

Klicka på fotot för att se det i större storlek-Click on the photo to see it in larger size.

Näsby fält skogsdunge-Nasby field forest grove.
John Jonasson

Om John Jonasson

Jag är en hobbyfotograf som främst tycker om att vara ute i naturen. Jag fotar även mycket annat såsom människor i sin naturliga miljö. Med min bästa kompis, Åke Nilsson, har jag denna bloggen tillsammans med. I am a hobby photographer who mostly likes to be out in nature. I also shoot much more like people in their natural environment. With my best friend, Åke Nilsson, I have this blog together with.

8 Svar på “En bild från Näsby fält – A picture from Nasby field”

  1. John JonassonJohn Jonasson Inläggsförfattare

   Tack Kristallina. Ja det var verkligen varmt, och minst lika varmt idag, men man ska inte klaga, bättre det än rusk och regn.

   Svara
     1. Profilbildlindasschaub

      Sorry to hear that John but at least you got some rain today and it shouldn’t look and feel like like last year that was so bad..

Comment