En aktiv dag – An active day

This week is the last on my two week long vacation and finally I’ve done something! Today was the fifth time on my vacation I left my apartment!😁 I’ve just been sitting on the couch, watched TV and computer, and rested! The body really needed this rest. My plans to be out and shoot on my time off has not happened. But I do not regret it, I really needed to charge the batteries!

At twelve today I left my car on service and switched to new tires. They even washed the car, both inside and out, something I have not done … can not remember when.😁 While the car was at the workshop, I first went to the city, a walk of 3-4 kilometers. After a few hours, I returned to the garage, but the car was not ready, I have some hassle with front power windows.

Instead of waiting, I walked to Harald Nyborg, a business chain that will close down its stores in Sweden. They had a big sell-off that has been going for a while so it was not much left. But I found an electric lawn mower!😊 The last thing they had left. A small and handy, perfect for my little plot! It even has a collector. I had to pay it and then pick it up with the car and then it was already dark. Then I drove to City Gross and bought more Christmas ham, my fifth!😁 Christmas soft and little else.

Denna vecka är den sista på min två veckor långa semester och äntligen har jag gjort något! Idag var den femte gången på semestern jag lämnade min lägenhet!😁 Jag har bara suttit i soffan, kollat på tv och datorn, och vilat! Kroppen har verkligen behövt den här vilan. Mina planer på att vara ute och fota på min ledighet har inte blivit av. Men jag ångrar inte det, jag behövde verkligen ladda batterierna!

Klockan tolv idag lämnade jag min bil på service och bytte till nya däck. De även tvättade bilen, både utvändigt och invändigt, något jag inte gjort på… kommer inte ihåg när.😁 Under tiden bilen var på verkstad så gick jag först till city, en promenad på 3-4 kilometer. Efter ett par timmar återvände jag till bilverkstan, men bilen var inte klar, jag har krångel med elhissarna fram.

Istället för att vänta så promenerade jag till Harald Nyborg, en affärskedja som ska lägga ner sina butiker i Sverige. De hade en stor utförsäljning som pågått ett tag så det var inte mycket kvar. Men jag hittade en elektrisk gräsklippare!😊 Den sista de hade kvar. En liten och behändig, perfekt till min lilla tomt! Den har till och med en uppsamlare. Jag fick betala den och sedan hämta den med bilen och då var det redan mörkt. Därefter körde jag till City Gross och köpte mer Julskinka, min femte!😁 Julmust och lite annat.

Elgräsklippare-Electrical mower.

En vit bil gömde sig under smutsen!😁-A white car hid under the dirt!😁
En nyservad och ren bil!-A newly serviced and clean car!
John Jonasson

Om John Jonasson

Jag är en hobbyfotograf som främst tycker om att vara ute i naturen. Jag fotar även mycket annat såsom människor i sin naturliga miljö. Med min bästa kompis, Åke Nilsson, har jag denna bloggen tillsammans med. I am a hobby photographer who mostly likes to be out in nature. I also shoot much more like people in their natural environment. With my best friend, Åke Nilsson, I have this blog together with.

15 Svar på “En aktiv dag – An active day”

 1. Profilbildlindasschaub

  Shame you can’t buy a lottery ticket and stay off some more – I usually buy them at Christmas time and this year I didn’t as I never even get one number, so kept my $. Your lawn mower looks like mine – it is a Worx … you will be done in a flash!

  Svara
 2. ProfilbildAnki

  Härligt att läsa John! Grattis till en ren fin bil och till den fina gräsklipparen!
  Hm … femte julskinkan? WOW!
  Njut av semesterns sista dagar!

  Svara
 3. ProfilbildAnne

  En produktiv dag! Att tvätta bilen är väl bland det tråkigaste som finns – skönt att det finns de som kan göra det åt en 🙂
  Kändes inte som riktigt gräsklipparsäsong, men det är väl nu de är billiga förmodar jag 🙂

  Svara
 4. ProfilbildKristallina

  De kommer att älska gräsklipparen de första gångerna men sedan avtar det 😉
  Min bil kunde också behöver lite tvätt och omsorg. Härligt att du hade en så bra och aktiv dag.

  Svara
  1. John JonassonJohn Jonasson Inläggsförfattare

   Tack Kristallina.😊 Det var verkligen en uppfriskande dag, men oj vilken träningsvärk jag har i benen idag! har ju knappt rört på mig på hela julen!

   Svara

Comment