Drag queen på scenen – Drag queen on stage

There was also performance at the pride festival as it always is. This year, among other things, it was a drag queen. I didn’t see much of the show, but I was lucky to see the end when she/he did a little joke! 😆 

Det var även uppträde på pridefestivalen som det alltid är. I år var det bland annat en drag queen. Jag såg inte så mycket av showen, men jag hade tur att jag såg slutet när hon/han gjorde ett lite skämt! 😆 

Jaha… Vad ska jag göra nu?-Well … what should I do now?
Jo!!! Jag ska visa mina bröst!-Yes!!! I’ll show my breasts!
Ops, var det inga riktiga?-Ops, were there no real ones?
Hahaha…Jag får väl skaffa mig riktiga bröst…kanske-Hahaha … Well, I gotta get real breasts … maybe.
John Jonasson

Om John Jonasson

Jag är en hobbyfotograf som främst tycker om att vara ute i naturen. Jag fotar även mycket annat såsom människor i sin naturliga miljö. Med min bästa kompis, Åke Nilsson, har jag denna bloggen tillsammans med. I am a hobby photographer who mostly likes to be out in nature. I also shoot much more like people in their natural environment. With my best friend, Åke Nilsson, I have this blog together with.

Ett svar på “Drag queen på scenen – Drag queen on stage”

Comment