Detta är jag – This is me

The night here with me is special. Not often I drink alcohol but … I just want to convey the positive thing that happened when I was at C4 Shopping when I photographed people. I want to show myself how I look! Everyone who follows my blog, for which I am grateful! Here I am, after almost, a bottle of Whiskey!

(These photos have I taken with my phone when I was drunk! Maybe I’ll delete them …)

NOTE! Prohibited to share these photos and talk about them!?

Kvällen här hos mig är speciell. Inte ofta jag dricker alkohol men… Jag vill bara förmedla det positiva som hände när jag var på C4 Shopping när jag fotade människor. Jag vill visa mig själv, hur jag ser ut! Alla ni som följer min blogg, som jag är tacksam för! Här är jag, efter, nästan, en flaska Whiskey!

Dessa foton har jag tagit med mobilen när jag varit berusad! Kanske jag raderar dem…

OBS! Förbjudet att dela dessa foton och prata om dem!?

Vad vill du???-What do you want???
Lämna mig ifred!-Leave me alone!
Herregud! Är det sant???-Oh my God! Is it true???
Vid mina gudar, det trodde jag aldrig!!!-By my gods, I never thought!!!
John Jonasson

Om John Jonasson

Jag är en hobbyfotograf som främst tycker om att vara ute i naturen. Jag fotar även mycket annat såsom människor i sin naturliga miljö. Med min bästa kompis, Åke Nilsson, har jag denna bloggen tillsammans med. I am a hobby photographer who mostly likes to be out in nature. I also shoot much more like people in their natural environment. With my best friend, Åke Nilsson, I have this blog together with.

11 Svar på “Detta är jag – This is me”

  1. John JonassonJohn Jonasson Inläggsförfattare

   Så klart Melker, underbart när vi smakar på Whiskyn och hela flaskan!? Dagen efter är man (Jag) såååå trött.!??? Men visst vill man må bra och bara relaxa emellanåt…

   Svara
 1. Profilbildwinderjssc

  This is so unexpected and so funny that burst out laughing. I think you might regret doing this tomorrow when the hangover kicks in. Anyway, enjoy your evening for the moment.

  Svara
 2. ProfilbildAnki

  Haha … jag lovar! Jag ska inte dela bilderna och aldrig prata med någon om dem! Nu sitter jag i alla fall här med ett stort leende! Kul att se dig!
  Hoppas du slipper huvudvärk idag!

  Svara
 3. ProfilbildAnne

  Ha ha… nej då, dina bilder ska få fortsätta att existera “i hemlighet” på wide world web 🙂 Håller med Anki – hoppas du slipper huvudvärken 🙂

  Svara
 4. ProfilbildJag

  Jag håller med ovanstående som skrattar, roligt infall! Jag undrar hur jag skulle se ut efter en helflaska whiskey… förmodligen inte så glad som du.

  Svara
 5. ProfilbildKristallina

  Ha…ha..ha… nej, jag ska varken dela eller berätta om bilderna. Kul att se dig avslappnad 😀 Då kan jag tala om att jag kommer att dela en flaska whisky med en vän ikväll men det blir inga bilder och du får inte tala om det för någon. Ha…ha..ha.. 😀

  Svara

Comment