Citygallerian i Karlshamn

När jag besökte Esters café som ligger i Karlshamn tog jag detta fotot som jag redigerat i svartvitt. When I visited Esters café located in Karlshamn, I took this photo as I edited in black and white.

Klicka på fotot för att se det i större storlek-Click on the photo to see it in larger size.

Citygallerian i Karlshamn-City Gallery in Karlshamn.

Åke Nilsson

Om Åke Nilsson

Jag är en hobby fotograf som tycker om gatufotografering. Även gamla byggnader och naturen tycker jag mycket om att fotografera. Förutom min Canon, EOS 60D har jag en liten Fuji som jag alltid har med mig i fickan. Den är perfekt för att fotografera människor och andra objekt som är ganska nära. I am a hobby photographer who likes street photography. Even old buildings and nature, I think much about photographing. In addition to my Canon, EOS 60D, I have a small Fuji that I always carry in my pocket. It's perfect for photographing people and other objects that are quite close.

9 Svar på “Citygallerian i Karlshamn”

  1. ProfilbildAnne

    Snyggt!
    Håller med ovanstående “talare”, saknar gillaknappen men har i alla fall till slut fått upp dig i WP-läsaren 🙂

    Svara

Comment