Bondgård i naturen – Farmhouse in nature

Today, as you know most, I bought my friend Åkes camera. It was bad weather and I went home. After a few hours it got a little better and I went out on Näsby meadows! The meadows are big and I was just on a little bit of it. But from this view, the meadows are wonderful!

There is a farm that grows the fields that are not meadows. The meadows beat them to feed for different animals such as horses and cows. The weather was fine, overcast but no rain. The motifs ended and I gave myself home.

Idag, som ni flesta vet, köpte jag min kompis Åkes kamera. Det var dåligt väder och jag åkte hem. Efter några timmar blev det lite bättre och jag gav mig ut på Näsby ängar! Ängarna är stora och jag var bara på en liten bit av den. Men från den här vyn är ängarna underbara!

Där ligger en bondgård som odlar fälten som inte är ängar. Ängarna slår de till foder för olika djur som hästar och kor. Vädret var fint, mulet men inget regn. Motiven tog slut  och jag gav mig hemåt.

 

 

 

Bondgård i naturen – Farmhouse in nature.
Bondgård i naturen – Farmhouse in nature.
Bondgård i naturen – Farmhouse in nature.
John Jonasson

Om John Jonasson

Jag är en hobbyfotograf som främst tycker om att vara ute i naturen. Jag fotar även mycket annat såsom människor i sin naturliga miljö. Med min bästa kompis, Åke Nilsson, har jag denna bloggen tillsammans med. I am a hobby photographer who mostly likes to be out in nature. I also shoot much more like people in their natural environment. With my best friend, Åke Nilsson, I have this blog together with.

9 Svar på “Bondgård i naturen – Farmhouse in nature”

  1. John JonassonJohn Jonasson Inläggsförfattare

   Tack Anki!? Jag trivs verkligen med läget jag bor på, 3-4 minuter och jag är ute i den “riktiga” naturen. Det är bostadsområdet med all kriminalitet som är det jobbiga…

   Svara
  1. John JonassonJohn Jonasson Inläggsförfattare

   Yes my living is just a few minutes from the nature, pity here is so much crime… It is the politicians’ fault that “integrates” all refugees in the same place …

   Svara
   1. Profilbildlindasschaub

    That’s good – they suffered with the loss of their crops and their livestock – I remember you telling of them taking their cattle to the slaughterhouses as they could not feed them anymore as there were no crops.

    Svara

Comment