Biljardkompaniet – Billiards Company

On my second day of the holiday I visited billiards company. There is a cozy bar with billiards in the center, but also live performances at times. It usually always be quiet and nice in this nice bar, also this Tuesday night. There are five full-size competition tables for billiards and the interest is great. I enjoy playing billiards, with a partner. I’m not that good… 😆 

Every week they have competitions and I once signed up … 10-12 years ago, but came late! you have to be in place 30 minutes before, I arrived 10 minutes late.

I drank a few beers and took some photos with my cellphone camera, then I walked on to new goals in the pouring rain.

På min andra dag av semestern besökte jag bland annat biljardkompaniet. Det är en mysig bar med biljard i centrum, men även liveuppträdande ibland. Det brukar alltid vara lugnt och fint i denna fina bar, också denna tisdagskväll. Här finns fem fullstora tävlingsbord för biljard och intresset är stort. Jag tycker mycket om att spela biljard, med en partner. jag är inte så bra… 😆 

Varje vecka har de tävlingar och jag anmälde mig en gång för…10-12 år sedan, men kom försent! man måste vara på plats 30 minuter innan, jag kom 10 minuter försent.

Jag drack ett par öl och tog några foton med min mobilkamera, sedan vandrade jag vidare till nya mål i ösregnet.

 

Häng i baren, med mobiltelefon såklart!-Hang in the bar, with mobile phone of course!
Häng i baren, med mobiltelefon såklart!?-Hang in the bar, with mobile phone of course!?
Biljard med gott öl...-Billiards with good beer...
Biljard med gott öl…-Billiards with good beer…
Biljard med gott öl...-Billiards with good beer...
Biljard med gott öl…-Billiards with good beer…
Baren-The bar.
Baren-The bar.
Spel mot flickvännen? Modig man!-Games against the girlfriend? Brave man!
Spel mot flickvännen? Modig man!?-Games against the girlfriend? Brave man!?
John Jonasson

Om John Jonasson

Jag är en hobbyfotograf som främst tycker om att vara ute i naturen. Jag fotar även mycket annat såsom människor i sin naturliga miljö. Med min bästa kompis, Åke Nilsson, har jag denna bloggen tillsammans med. I am a hobby photographer who mostly likes to be out in nature. I also shoot much more like people in their natural environment. With my best friend, Åke Nilsson, I have this blog together with.

2 Svar på “Biljardkompaniet – Billiards Company”

Comment