Abstrakta foton – Abstract photos

Editing photos abstract is something I think is fun. Otherwise, my artistic side is very poor and, for example, I cannot draw at all. However, I think that over edit photos, a lot of color, mix color with black and white, a little of everything that comes into my mind.

It’s not as often as I get these whims. But tonight I was playing games on the computer and watching TV and being bored. The first week of my vacation I have just rested and been outdoors just a couple of times. Now today, I feel rested, for the first time in several months.? These photos I took a couple of years ago at Torsebro. There, Helge river flows slowly before it is slowed down by a dam to a power plant.

Redigera foton abstrakt är något jag tycker är kul. Min konstnärliga sida är annars mycket dålig och t,ex teckna kan jag inte alls. Däremot tycker jag om att överredigera foton, mycket färg, blanda färg med svartvitt, lite av varje som faller mig in.

Det är inte så ofta jag får dessa infall. Men ikväll så satt jag och spelade spel på datorn och slötittade på tv:n och var uttråkad. Första veckan på min semester har jag annars bara vilat och varit utomhus bara ett par gånger. Nu idag känner jag mig utvilad, för första gången på flera månader.? Dessa foton tog jag för ett par år sedan vid Torsebro. Där rinner Helge å sakta innan den bromsas upp av en fördämning till ett kraftverk.

Klicka på fotona-Click on the photos.

Helge å vid Torsebro “Original”-Helge river at Torsebro “Original”.
Helge å vid Torsebro-Helge river at Torsebro.
Helge å vid Torsebro-Helge river at Torsebro.
Helge å vid Torsebro-Helge river at Torsebro.

John Jonasson

Om John Jonasson

Jag är en hobbyfotograf som främst tycker om att vara ute i naturen. Jag fotar även mycket annat såsom människor i sin naturliga miljö. Med min bästa kompis, Åke Nilsson, har jag denna bloggen tillsammans med. I am a hobby photographer who mostly likes to be out in nature. I also shoot much more like people in their natural environment. With my best friend, Åke Nilsson, I have this blog together with.

6 Svar på “Abstrakta foton – Abstract photos”

Comment