Abstrakt fors – Abstract rapids

In anticipation of tomorrow when I will buy my friend’s Åke‘s camera, a Canon 60D, I have edited these pictures. I very much like to edit abstract, but it rarely happens because it takes a long time and can be a bit difficult sometimes. I got the idea today when I read my blog friend’s post, Jessica Nature Blog.Today I went through my big photo archive containing almost 4 TB of pictures! I have 2 external hard drives, one of 2 TB which is full and one of 4 TB. I went through that little one with old photos.

These photos I took almost 4 years ago by a small rapids I saw that went along with a house. I asked the owners if I had to take a photo, and of course I got it! 🙂 It is definitely not the best abstract photos, but think they are worth seeing… 

I väntan på morgondagen då jag ska köpa min kompis Åkes kamera, en Canon 60D så har jag redigerat dessa bilder. Jag tycker väldigt mycket om att redigera abstrakt, men det händer sällan för det tar lång tid och kan vara lite svårt ibland. Jag fick idén idag när jag läste min bloggväns inlägg, Jessica Nature Blog. Idag gick jag igenom mitt stora fotoarkiv som innehåller nästan 4 TB med bilder! Jag har 2 externa hårddiskar, en på 2 TB som är full och en på 4 TB. Jag gick igenom den lilla med gamla foton.

Dessa foton tog jag för nästan 4 år sedan vid en liten fors jag såg som gick jämte ett hus. Jag frågade husägaren om jag fick ta foto, och visst fick jag det! 🙂 Det är absolut inte de bästa abstrakta fotona, men tror de är sevärda…

 

Abstrakt fors-Abstract rapids.
Abstrakt fors-Abstract rapids.
Abstrakt fors-Abstract rapids.
Abstrakt fors-Abstract rapids.
Abstrakt fors-Abstract rapids.
John Jonasson

Om John Jonasson

Jag är en hobbyfotograf som främst tycker om att vara ute i naturen. Jag fotar även mycket annat såsom människor i sin naturliga miljö. Med min bästa kompis, Åke Nilsson, har jag denna bloggen tillsammans med. I am a hobby photographer who mostly likes to be out in nature. I also shoot much more like people in their natural environment. With my best friend, Åke Nilsson, I have this blog together with.

3 Svar på “Abstrakt fors – Abstract rapids”

Comment